HAAGLANDEN chiropractie

Chiropractie
Leidschenveen

HAAGLANDEN chiropractie

Chiropractie Leidschenveen

HAAGLANDEN CHIROPRACTIE

Chiropractie in Leidschenveen

Bent u op zoek naar een chiropractor in Leidschenveen?

Bent u woonachtig in Leidschenveen dan is Haaglanden Chiropractie uitstekend bereikbaar. Tegenover het station Den Haag Laan van NOI vind u onze moderne praktijk. Wij zien veel inwoners uit Leidschenveen in onze praktijk. Tevens zijn wij goed bereikbaar voor onze patiënten per openbaar vervoer en de auto (gratis parkeren met een blauwe kaart).  

Waarom gaan mensen naar de chiropractor?

De chiropractor richt zich voornamelijk op klachten gerelateerd aan (lage) rug en nek. Hierbij speelt de wervelkolom en het zenuwstelsel een centrale rol. Chiropractie is een 5-jarige universitaire opleiding waarbij de focus naar de wervelkolom en het zenuwstelsel wordt gelegd.  

Welke klachten behandelt een chiropractor?

  •           Lage rugpijn, Ischias, hernia-achtige klachten.
  •           Nekklachten, met of zonder tintelingen & uitstralende pijn.
  •           Hoofdpijnklachten, Migraine
  •           Kaakklachten

 

Waarom kiezen patiënten voor Haaglanden Chiropractie?

Haaglanden Chiropractie is gespecialiseerd in rug- en nekklachten, waarbij de behandelaars een professionele & vriendelijke benadering hanteren. In onze praktijk staan innovatie & veiligheid bovenaan en gebruiken wij hiervoor moderne apparatuur. Hierdoor zijn wij een vertrouwd adres voor artsen en specialisten die naar ons verwijzen en komen er mensen met complexe rug- en nekklachten uit de gehele regio naar onze praktijk.

De chiropractor van Haaglanden Chiropractie beschikt over geruime ervaring bij een breed scala aan klachten en behandelt patiënten van alle leeftijden. 

Afspraak maken

Contact opnemen?