HAAGLANDEN chiropractie

Baby's

Baby's

Chiropractie voor uw baby.

 
Chiropractie is een veilige behandelmethode voor baby’s waarbij de wervelkolom en het zenuwstelsel van baby’s worden onderzocht en zo nodig behandeld door middel van zachte en veilige behandelingen.
 
Deze behandelingen zijn aangepast voor baby’s en zijn subtiel en niet-invasief.
 

Chiropractie voor baby’s kan worden gebruikt om verschillende aandoeningen te behandelen, zoals reflux, koliek, oorinfecties, slaapproblemen en problemen met de motorische ontwikkeling.

Baby's

Chiropractie voor alle leeftijden.

Door de wervelkolom van een baby te behandelen, kan chiropractie helpen om de natuurlijke genezingsprocessen van het lichaam te verbeteren en de algehele gezondheid en ontwikkeling van de baby te ondersteunen.

Voordat wij beginnen zullen wij altijd een grondig onderzoek uitvoeren om te bepalen of chiropractie geschikt is voor uw baby, hierna worden de behandelingen aangepast aan de specifieke behoeften van uw baby.  

Bij Haaglanden Chiropractie zijn wij gekwalificeerd om baby’s te kunnen behandelen. Tevens hebben wij ervaring met het onderzoeken en behandelen van baby’s met verschillende klachten.

FAQ

Veelgestelde vragen

Ja zeker, Er verandert veel in het lichaam tijdens de zwangerschap. De gewichtstoename, verandering van houding en hormonale veranderingen hebben een duidelijke invloed op de ligamenten in het lichaam. Dit kan rug- en bekkenklachten veroorzaken die een nadelig effect op het dagelijks leven kunnen hebben.

Door het gebruik van veilige en subtiele technieken die aangepast zijn aan de zwangere vrouw kan ervoor zorgen dat de wervelkolom en het bekken goed blijven functioneren tijdens de zwangerschap wat een positieve invloed kan hebben op de bevalling.

Chiropractie kan u tijdens iedere fase van de zwangerschap helpen. Door de verschillende, aangepaste technieken kunnen we u veilig behandelen tot op de dag van bevalling.

Ja, vanaf de geboorte kunnen baby’s al behandeld worden. Dit gebeurt met milde technieken, die niet vergelijkbaar zijn bij behandelingen van volwassenen. De behandelingen zijn veilig en kunnen een positieve werking hebben op uw baby bij bepaalde klachten. Klachten die wij vaak in de praktijk zien zijn: Voorkeurshoudingen, Huilbaby’s en (borst)voedingsproblemen.

In principe kan er vanaf de geboorte behandeld worden.

Ja, Kinderen kunnen ook goed geholpen worden door de chiropractor. Denk dan aan hoofdpijnklachten, rugpijn als gevolg van de groeispurt en blessures van het sporten.

Ja, Baby’s worden behandeld door middel van aangepaste behandeltechnieken die subtiel en zacht zijn.

Eerste consult: €60. Vervolgconsulten €50

Wij adviseren iedere zes maanden een controle voor de wervelkolom bij kinderen.

De behandelfrequentie verschilt per kind en klacht.

Afspraak maken

Contact opnemen?