HAAGLANDEN chiropractie

Kinderen en tieners

Kan chiropractie helpen bij kinderen?

Chiropractie voor uw kind

Chiropractie is een holistische gezondheidszorgpraktijk die gericht is op het herstellen en onderhouden van de normale functie van het zenuwstelsel en het bewegingsapparaat. Het kan een effectieve behandelingsoptie zijn voor kinderen met verschillende aandoeningen en biedt vele voordelen.

Ten eerste kan chiropractie helpen bij het verbeteren van de algemene gezondheid en het welzijn van kinderen. Door de normale functie van het zenuwstelsel en het bewegingsapparaat te herstellen, kan het lichaam beter in staat zijn om zichzelf te genezen en te beschermen tegen ziekte.

Ten tweede kan chiropractie helpen bij het verminderen van rugpijn en nekpijn bij kinderen. Rugpijn en nekpijn komen vaak voor bij kinderen als gevolg van een slechte houding, overmatige schermtijd of blessures. Door de wervelkolom en andere gewrichten te corrigeren, kan chiropractie de pijn verlichten en het herstelproces versnellen.

kAN CHIROPRACTIE HELPEN BIJ TIENERS?

Chiropractie voor uw Tiener

Ten derde kan chiropractie helpen bij het verbeteren van de slaapkwaliteit van kinderen. Veel kinderen hebben moeite met slapen vanwege rugpijn, nekpijn of andere aandoeningen. Door de wervelkolom en andere gewrichten te corrigeren, kan chiropractie de pijn verminderen en de slaapkwaliteit verbeteren.

Ten vierde kan chiropractie helpen bij het verbeteren van de immuunfunctie van kinderen. Door de normale functie van het zenuwstelsel te herstellen, kan chiropractie het immuunsysteem van het lichaam versterken en helpen bij het voorkomen van ziekten.

Ten slotte kan chiropractie helpen bij het verbeteren van de algehele gezondheid van kinderen door middel van preventieve zorg. Door regelmatig een chiropractor te bezoeken, kunnen kinderen hun wervelkolom en gewrichten gezond houden en mogelijke problemen voorkomen.

Kan chiropractie helpen bij kinderen?

Chiropractie voor uw kind

Al met al kan chiropractie een veilige en effectieve behandelingsoptie zijn voor tieners met verschillende aandoeningen. Het kan helpen bij het verminderen van pijn, het verbeteren van de houding, het verbeteren van sportprestaties, het verbeteren van de slaapkwaliteit en het bieden van preventieve zorg.

Wat zijn de voordelen?

Bij Haaglanden Chiropractie zijn wij gekwalificeerd om tieners op een veilige en effectieve manier te behandelen. 

FAQ

Veelgestelde vragen

Ja zeker, Er verandert veel in het lichaam tijdens de zwangerschap. De gewichtstoename, verandering van houding en hormonale veranderingen hebben een duidelijke invloed op de ligamenten in het lichaam. Dit kan rug- en bekkenklachten veroorzaken die een nadelig effect op het dagelijks leven kunnen hebben.

Door het gebruik van veilige en subtiele technieken die aangepast zijn aan de zwangere vrouw kan ervoor zorgen dat de wervelkolom en het bekken goed blijven functioneren tijdens de zwangerschap wat een positieve invloed kan hebben op de bevalling.

Chiropractie kan u tijdens iedere fase van de zwangerschap helpen. Door de verschillende, aangepaste technieken kunnen we u veilig behandelen tot op de dag van bevalling.

Ja, vanaf de geboorte kunnen baby’s al behandeld worden. Dit gebeurt met milde technieken, die niet vergelijkbaar zijn bij behandelingen van volwassenen. De behandelingen zijn veilig en kunnen een positieve werking hebben op uw baby bij bepaalde klachten. Klachten die wij vaak in de praktijk zien zijn: Voorkeurshoudingen, Huilbaby’s en (borst)voedingsproblemen.

In principe kan er vanaf de geboorte behandeld worden.

Ja, Kinderen kunnen ook goed geholpen worden door de chiropractor. Denk dan aan hoofdpijnklachten, rugpijn als gevolg van de groeispurt en blessures van het sporten.

Ja, Baby’s worden behandeld door middel van aangepaste behandeltechnieken die subtiel en zacht zijn.

Eerste consult: €60. Vervolgconsulten €50

Wij adviseren iedere zes maanden een controle voor de wervelkolom bij kinderen.

De behandelfrequentie verschilt per kind en klacht.

Afspraak maken

Contact opnemen?