HAAGLANDEN chiropractie

Spit

Spit behandelen bij Haaglanden Chiropractie

Spit behandelen?

Spit, ook wel bekend als acute lage rugpijn, is een veelvoorkomende aandoening die miljoenen mensen wereldwijd treft. Het kan plotseling optreden en wordt gekenmerkt door intense pijn en stijfheid in de onderrug.

Rugpijn, inclusief spit, kan het dagelijks leven belemmeren en de kwaliteit van leven verminderen.

Bij Haaglanden Chiropractie kunnen wij een waardevolle rol spelen bij het helpen verlichten van spit rugklachten.

HAAGLANDEN CHIROPRACTIE

Behandeling

Spit kan goed & effectief behandeld worden door de chiropractor. De chiropractor gebruikt hier verschillende behandeltechnieken voor. 

De chiropractor van Haaglanden Chiropractie heeft een ruime ervaring betreft spitklachten, en behandelt regelmatig patiënten met acute spitklachten.

Spitklachten behandelen

Hoe rugklachten voorkomen?

Wanneer er een zwakke plek in de rug is ontstaan, zal deze plek als eerste worden aangesproken bij fysieke belasting. Om ervoor te zorgen dat de lichamelijke belasting over het gehele lichaam goed wordt verdeeld, is er eerst voldoende mobiliteit nodig. 

De chiropractor van Haaglanden Chiropractie helpt u om eerst om de bewegingsbeperking te verminderen. Hierna is het belangrijk dat de musculaire stabiliteit hersteld wordt. 

Stabiliteit is te verkrijgen middels het trainen van de kleine spiergroepen. Oefeningen zult u van de chiropractor of fysiotherapeut ontvangen.  

Afspraak maken

Contact opnemen?